Onze locatie

Onze locatie

Onze locatie bestaat uit onze gebouw van ruim 260m2 en onze speeltuinen van ruim 200m2. Het gebouw hebben wij ingedeeld in drie lokalen en met twee speeltuinen heeft elk lokaal toegang tot een speeltuin.

Bijenkorf

In de Bijenkorf vangen wij Baby Bijtjes op van 0 tot en met 2 jaar. De Bijenkorf bestaat uit een slaapkamer, speelruimte en tuin. In de speelruimte worden de Baby Bijtjes met uiterste zorg verzorgd en kunnen de Baby Bijtjes zitten, liggen, verschoond worden en eten. Tijdens de slaappauzes kunnen zij in de slaapkamers tot rust komen. De slaapkamers zijn voorzien van voldoende bedden en wordt de kamer voortdurend bewaakt voor een juiste temperatuur en voldoende Co2. De Baby Bijtjes kunnen natuurlijk niet zonder frisse lucht. Daarom worden de Baby Bijtjes ook dagelijks naar de speeltuin gebracht voor frisse lucht.

Honingfabriek

In de Honingfabriek vliegen de Zoemers, kinderen van 2 tot en met 4 jaar. In de honingfabriek spelen de zoemers met plezier met de verschillende soorten speelgoed en kunnen zij hun creativiteit kwijt met verschillende soorten knutselwerk. Spelenderwijs proberen wij ook zo goed mogelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind. De zoemers hoeven niet de hele dag binnen te blijven. In onze speeltuin met veilige speeltoestellen en speelgoed, kunnen zij frisse lucht scheppen en spelen tegelijk.

Bijenkasteel

In de Bijenkasteel verblijven de Reuzenbijen, kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De Reuzenbijen moeten allemaal wel naar school. Wij halen de Reuzenbijen op van school en brengen ze naar de Bijenkasteel. Daar kunnen zij gezellig spelen, knutselen en eten. En wat is een kasteel zonder een speeltuin. In de speeltuin van de Bijenkasteel kunnen de Reuzenbijen spelen met de verschillende spellen en speeltoestellen.

De-Zoete-Bijtjes-small-logo-200x100

“De Zoete Bijtjes” is een kleinschalige kinderopvang in Almere, voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

CONTACTGEGEVENS

Walt Disneyplantsoen 92
1325 SX Almere
0368802586
info@dezoetebijtjes.nl

© Alle rechten voorbehouden