Algemeen

Kinderopvang De Zoete Bijtjes

Wij bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Onze Kinderopvang bestaat uit twee lokalen voor twee verschillende groepen. Een groep van 0 tot 2 jaar (De Bijenkorf) en een groep van 2 tot 4 jaar (De Honingfabriek).

De Bijenkorf

In de Bijenkorf worden de Baby Bijtjes, Baby’s van 0 tot 2 jaar, opgevangen. Wij bieden de Baby’s een warme opvang en een moederlijk zorg. Onze pedagogische medewerkers proberen Baby’s de liefde en aandacht te geven die Baby’s horen te krijgen.

De Honingfabriek

Naast de Bijenkorf ligt de Honingfabriek waar de Zoemers, kinderen van 2 tot 4 jaar, rondvliegen. Wij vangen de Zoemers met uiterste zorg op en proberen de Zoemers zo goed mogelijk op te leiden met zo veel mogelijk plezier.

Zorg

Met veel zorg doen onze uiterste best om de kinderen op zijn best op te vangen. Dit zodat uw kind een thuisgevoel kan krijgen en met plezier naar de opvang kan komen. Een goede zorg betekent ook dat uw kind voldoende drinkt, goed eet en voldoende slaapt.

Wij proberen kinderen zoveel mogelijk lekker en gezonde te laten eten. Om de smaakontwikkeling te kunnen stimuleren van kinderen hebben wij een gevarieerde aanbod van eten en drinken. Wij bereiden het eten voor met verse en verantwoorde producten met zo min mogelijk suikers, zout, vetten en smaakstoffen. Het meegeven van borstvoeding of speciale voeding is mogelijk.

Naast het eten en drinken is slapen ook erg belangrijk voor kinderen. Tijdens het slapen kunnen de baby’s en jonge kinderen hun ervaringen verwerken en goed rusten. Wij hebben een aparte slaapkamer met een goede luchtcirculatie waar de baby’s en kinderen rustig kunnen slapen.

De-Zoete-Bijtjes-small-logo-200x100

“De Zoete Bijtjes” is een kleinschalige kinderopvang in Almere, voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

CONTACTGEGEVENS

Walt Disneyplantsoen 92
1325 SX Almere
0368802586
info@dezoetebijtjes.nl

© Alle rechten voorbehouden